Cultura dóna un nou impuls a la Biblioteca Pública ampliant l’horari d’obertura

La Biblioteca Pública Municipal obrirà una hora abans cada dia, és a dir a les 09:00 hores, ja que ho venia fent a les 10:00. Així ho ha donat a conèixer l’edil de Cultura Diego Zaragozí.

Zaragozí ha explicat que “atès que cada vegada hi ha més usuaris en la Biblioteca, que un sector d’usuaris demandava que s’obrira abans i que ha augmentat el personal gràcies al programa Avalem Joves del SERVEF, hem decidit obrir una hora abans la instal·lació i ampliar l’horari”.

El regidor de Compromís Diego Zaragozí,  ha mostrat satisfacció per aquesta mesura  que “ve a complementar l’ampliació d’espais a la sala d’estudi de la biblioteca que es va dur a terme fa uns mesos. Mesures que pretenen millorar i ampliar els serveis que rep l’usuari de la Biblioteca Pública d’Altea”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *