Compromís obri un procés de primàries per triar qui encapçalarà la seua candidatura

El col·lectiu local de Compromís per Altea decidirà en primàries obertes a la ciutadania la candidatura a l’alcaldia.

Segons han informat des del col·lectiu local, l’assemblea ha decidit iniciar el procés per triar la persona que encapçalarà la seua llista municipal en les eleccions de 2019. Des del dia 1 i fins el dia 14 totes les persones afiliades i simpatitzants que ho desitgen poden manifestar la seua voluntat d’encapçalar la candidatura del partit que, a dia de hui, ostenta l’alcaldia en Altea.

El mateix dia 14, tindrà lloc una assemblea on, depenent de les candidatures presentades, es decidirà la continuació del procés. Si només hi ha una candidatura, l’assemblea ratificarà eixa persona i, en cas que s’hi presenten diferents candidats o candidates, es marcarà un termini per tal que tota la ciutadania que així ho desitge es puga inscriure per votar posteriorment la candidatura que considere més adequada.

Recordem que Compromís ha sigut pioner a l’hora d’obrir els processos de decisió de les candidatures a persones que no militen en la Coalició, com ja va fer en les eleccions autonòmiques i locals de 2015. 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *