L’obra ‘’Q’’, de la companyia La Inestable 21, aconsegueix el primer premi d’Alteatre

Dissabte passat concloïa la XVI edició d’Alteatre, el Certamen Nacional de Teatre Amateur que s’ha celebrat al llarg del mes de juliol. Abans de l’entrega de premis, l’auditori de la plaça de l’Aigua va acollir l’actuació del grup alteà Pla i Revés que va posar en escena l’obra ‘’La Presa’’, fora de concurs.

Els participants d’esta edició han sigut les companyies Jacaranda11 amb l’obra ‘’El _ _ _ _ la Bernarda’’; Carabau Teatre amb l’obra ‘’Estocolmo: se acabó el cuento’’ i La Inestable 21 que van interpretar ‘’Q’’.

Després de les oportunes deliberacions, el jurat va decidir atorgar el primer premi, dotat amb 1.000 euros, a l’obra ‘’Q’’, que també va obtenir el benefici del públic, que la va valorar com el millor espectacle. Les obres ‘’El _ _ _ _ la Bernarda’’ i ‘’Estocolmo: se acabó el cuento’’ van ser guardonades amb un premi de 700 euros cadascuna.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *