La regidoria d’Esports reparteix més de 80.000€ entre els diferents clubs esportius locals

Com cada any, la regidoria d’Esports ha repartit les subvencions anuals als clubs esportius de la localitat. En aquest moment, segons ha informat l’edil de l’àrea, Pere Barber, “la majoria de clubs ja han presentat la documentació necessària per accedir a aquesta subvenció i a alguns d’ells ja se’ls ha realitzat l’ingrés de la quantitat que tenen assignada, com és el cas de la UD Altea; el Club Bàsquet Altea i el Club Esportiu Vila Blanca d’Handbol”.

En el cas dels clubs restants, les subvencions estan en tramitació, ha explicat el regidor de Compromís, qui ha aprofitat per anunciar que “l’any que ve les subvencions seguiran un nou criteri que estem ultimant i que atorgarà les quantitats als clubs de manera més equitativa, valorant el nombre de fitxes i la col·laboració del club amb l’Ajuntament, entre altres qüestions” .

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *