Les regidores delegades d’Agricultura i Altea la Vella, Beatriu Nomdedeu i Maria Laviós continuen amb la seua labor informativa sobre la problemàtica del brot de xylella detectat a Altea

Les regidores delegades d’Agricultura i Altea la Vella, Beatriu Nomdedeu i Maria Laviós, juntament amb representants de la Unió de Llauradors, continuen amb la seua labor informativa sobre la problemàtica del brot de xylella detectat a Altea. El proper dimecres 18, a les 19:00h, al Centre Cultural d’Altea la Vella, tindrà lloc una nova reunió informativa per tractar el pla de contingència i les seues conseqüències en el nostre municipi. A més s’informarà sobre el nou focus detectat en la Comunitat de Madrid i que afecta a oliveres.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *