La regidoria d’Esports i Green Revolution Soccer posen en marxa la tercera edició del Campus de Futbol Setmana Santa, destinat a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 15 anys. L’activitat tindrà lloc del 3 al 9 d’abril i en la mateixa s’ofereixen coneixements específics per a jugadors i per a porters.

El preu del campus és de 99 € per a jugadors i 110 € per a porters. Les places del campus són limitades i per obtenir més informació o inscriure en el mateix es podrà trucar al 650415932 o enviar un mail a info@grs.academy

L’horari del campus és de 09:00 a 14: 00h i durant el mateix es pot practicar, a més del futbol, ​​un altre esport a elecció de l’alumne. Així ho ha explicat Dennys Groyne coordinador del campus; qui ha apuntat que un àrbitre de categoria nacional impartirà una xerrada als participants al campus.

Per la seua banda, el regidor de Compromís Pere Barber, ha animat a la participació indicant que “és una bona oportunitat per rebre coneixements específics i especialitzats de futbol a Altea”.