Per segon any consecutiu, des de les regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament d’Altea i l’empresa Olympia Metropolitana, es convoca el Concurs de Grups a l’ESCENARI de Palau Altea amb la intenció de visibilitzar a joves formacions musicals i donar-les a conèixer davant el gran públic. Es tracta d’un cicle de concerts de pop, indie, rock i electrònica en què tant els artistes com els assistents ocupen la caixa escènica de Palau Altea.

L’ESCENARI vol ser una oportunitat per a joves artistes i creadors de l’àmbit musical. Per això, fins al 14 de març tots els grups de música que vullguen inscriure ho poden fer enviant un correu a [email protected], amb l’únic requisit de ser majors de 16 anys i tenir almenys cinc temes propis.

Un jurat especialitzat serà l’encarregat de seleccionar a quatre bandes que actuaran els dies 4 i 18 de maig a la caixa escènica de Palau Altea, les quals optaran a un primer premi de 700 € que atorgarà el jurat de l’ESCENARI i un segon premi de 500 € que votarà el públic assistent als concerts.

Tots els interessats en inscriure poden trobar les bases de la convocatòria al web de Palau Altea www.palaualtea.com