Anar directament a les notícies
Compromís per Altea Mostra municipis Oculta municipis

300 corredors participen en la Sant Silvestre alteana

En la vesprada d’ahir, uns 300 corredors en categoria absoluta van participar en la cursa Sant Silvestre d’Altea, que a més, per primer any comptava amb proves infantils de 0 a 5 anys; de 6 a 10 anys i d’11 a 15 anys amb recorreguts de 200, 500,  i 1.500 metres, respectivament.

Entre les 19:00 h i les 20:00 h tenia lloc les carreres de les categories infantils, amb una participació destacada, i a les 20:00 h. es donava l’eixida a la prova estrella de la Sant Silvestre. Un any més les disfresses van ser variades i divertides, amb una marca aquesta carrera popular nadalenca, en la que van participar corredors de tota la comarca.

Malgrat el fred que regnava en l’ambient, la participació va ser alta i els vencedors de la categoria absoluta van ser, en masculina, Juan Antonio Fernández amb un temps de 12 minuts i 44 segons, Aitor Cabezas, en segona posició, i Victor Manuel Pérez tercer. En categoria femenina, Gemma Ann Selby era primera amb un temps de 15 minuts i 52 segons, Aila Fuster era segona, i Estela Ortuño, tercera.

La iniciativa, organitzada per Adrenalín Sport ha comptat amb la col·laboració de l’àrea de Joventut i Esports,on el regidor de Compromís Pere Barber, va participar en el lliurament de premis. Barber valorava molt positivament l’activitat, per la seua organització i participació, i que ha suposat un brillant tancament de l’any esportiu.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php