A la vesprada d’ahir es posava en funcionament el nou tapís que l’Ajuntament d’Altea, a través de l’àrea d’esports, ha adquirit i posat a disposició de les escoles municipals i del Club de Gimnàstica Rítmica. El cost del tapís ascendeix a 8.040 € i aquest ha estat finançat en part per la Diputació Provincial d’Alacant; com ha comentat l’edil d’Esports i Joventut, Pere Barber.

El nostre regidor, ha explicat que “després de lluitar hem aconseguit comprar el tapís gràcies, en part, a una subvenció de la Diputació que ha aportat 6.243€ i l’Ajuntament ha assumit 1.797€ per cobrir el cost total del tapís”.

Barber ha comentat que “el tapís s’utilitzarà a partir d’ara tant pel Club de Gimnàstica Rítmica com les Escoles Municipals que són unes de les més nombroses, sobretot en l’apartat femení, tot i que cal destacar que aquest any hi ha un xiquet de 10 anys que està destacant bastant i donarà molt a parlar en aquesta temporada “.

El regidor de Compromís, agraïa la quantiosa “assistència a la presentació del tapís, felicitava al club i al departament d’Esports per haver aconseguit aquesta subvenció per renovar un tapís que ja tenia més de 10 anys i calia renovar”.