Anar directament a les notícies
Compromís per Altea Mostra municipis Oculta municipis

Més de 200 participants en la ”Volta en Bici”

La bicicleta va ser la gran protagonista en la jornada del passat diumenge 23 d’abril, en la celebració de la tradicional ‘’Volta en Bici’’ que va comptar amb la participació de més de 200 persones, entre adults i xiquets.

Com a novetat, el recorregut d’enguany va ser doble, així els participants van poder elegir entre un curt de 10 km, i un més llarg de 13 km amb una parada per l’avituallament al riu Algar per a tots els participants. El recorregut va continuar després pel Barranquet fins a la Ciutat Esportiva on s’havien disposat castells inflables per als més menuts.

Al finalitzar l’activitat, el regidor d’Esports, Pere Barber, va realitzar el lliurament de premis als participants agraciats en el sorteig de regals. Per al regidor de Compromís,“esta activitat dóna l’oportunitat als veïns i veïnes d’Altea de recórrer els paratges de la nostra localitat, promovent l’esport i les activitats saludables”

.El regidor agraïa a totes les empreses col·laboradores la seua participació en l’esdeveniment: Club Ciclista Altea, CronoBike, BiciAltea, Caixaltea, El Chiringuito, Adolfo Murillo, Atmósfera Sport i també va agrair la col·laboració de la Policia Local, Protecció Civil i Ràdio Altea.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php