Ahir es decidia quin serà el nom i el logotip de l’Escoleta infantil d’Altea, en un acte organitzat per la regidoria d’Educació  en el  Centre Social.

Cada col·legi públic de la localitat ha participat seleccionant dos noms amb els seus logotips, Vicenta Pérez, regidora d’Educació, qui va conduir l’acte, va donar a conèixer cada un dels noms per este orde en el qual cada xiquet i xiqueta van presentar el seu treball:

· CEIP Garganes:
– Escola Infantil Llàpis Altea
– Escola Infantil El Taronger

· CEIP Altea la Vella:
– Colores
– La Torre dels Menuts

· CEIP Blanquinal:
– Els Colorets
– Les Girafes

· CEIP Les Rotes:
– Joguines Colorides
– Escuela de Colores

· CEIP L’Olla:
– Mini-Món
– Escoleta Feliç

El jurat va estar format per un representant de cada grup de la corporació municipal, la secretària de la Facultat de Belles Arts Miguel Hernández; representants dels dos instituts i la Tècnica d’Educació. Finalment, i  després de la deliberació, el jurat va triar el nom “Mini-Món” del CEIP L’Olla.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, i Vicenta Pérez van fer entrega del premi als xiquets i xiquetes del CEIP L’Olla. Cada col·legi va rebre un diploma per la seua participació .

“Mini-Món” serà la denominació de l’Escoleta Infantil d’Altea junt amb el logotip que representa l’edifici de la mateixa en diversos colors.