L’Ajuntament d’Altea inicia converses per col•laborar amb la Fundació Frax

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, ha mantingut una reunió de treball amb el president i el vicepresident del patronat de la Fundació Frax, Matías Pérez Such i Sebastià García, respectivament. Ha assistit també a aquest encontre el regidor de Compromís i responsable de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Altea, Diego Zaragozí.

La reunió s’emmarca dins de les converses iniciades per trobar una col•laboració entre l’Ajuntament d’Altea i la Fundació Frax, ‘’i treballar en la idea que tenim que la cultura i els recursos tinguen una dimensió comarcal i es puguen compartir’’, ha explicat l’alcalde.

En aquest sentit l’interés de l’Ajuntament d’Altea per afegir espais expositius a l’oferta cultural de la localitat, ‘’que podrien donar cabuda, major visibilitat i la importància que té a obra tan destacada com la de l’artista Eberhard Schlotter, entre d’altres’’, concloïa l’alcalde.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *