L’ alcalde d’ Altea, Jaume Llinares, junt a membres de l’ equip de govern, ha mantingut una reunió de treball amb el director-gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), Ángel García de la Bandera, en relació a les obres que s’ están realitzant en el TRAM Denia-Alacant, al seu pas per Altea. Després de  la reunió s’ han visitat les obres per coneixer l’estat de les mateixes.

L’alcalde de Compromís Jaume Llinares, señalava que ”en un projecte  de envergadura d’estes característiques  son necessàries moltes  reunions per perfilar tots els  detalls de l’ obra entre l’ Ayuntament i  FGV, amb la finalitat que l’acabat final siga una infraestructura òptima per Altea”. En aquest sentit, l’ alcalde anunciava que ”FGV es farà càrrec de les modificacions que hem sol.licitat,encara que això  suposarà un increment  del pressupost de l’ obra,així com l’acabament del mur en pedra seca, seguint  la mateixa textura que té el mur de l ‘edifici de la Filharmònica”. Tant des de FGV com des de l ‘Ajuntament han valorat que aquest és el millor acabat  porquè es una zona protegida i d’afecció del casc antic i  els acabats deuen  d’estar en concordància amb  la zona.

Finalment, l’ alcalde agraïa  la bona predisposició de FGV per fer modificaciones de l’ obra i la seua disponibilitat per mantindre reunions de treball entre les dos entitats.