Presentació de SOM ENERGIA

En Compromís tenim molt clar que el futur de la nostra autonomia energètica està en les renovables.

Divendres passat vos vam donar a conéixer les propostes de la Cooperativa Som Energia. Produeixen i comercialitzen energia 100% neta, sense ànim de lucre i sense cap sobrecost. Una bona alternativa a l’abús de les grans elèctriques.

Per la seua part, el nostre diputat a les Corts, Juan Ponce, va explicar les iniciatives que ha plantejat Compromís en este sentit. 

Com va explicar el nostre regidor Jaume Llinares, “una vegada més Espanya va contracorrent, mentre en la resta del món s’està apostant per la investigació i la producció d’energies renovables i netes, ací s’està impedint, penalitzant i retirant les ajudes”.

 

Arxivat en: ENERGIES RENOVABLES, General, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *