Ja es pot demanar la subvenció per al rebut del fem

Molts de vosaltres recordareu que Compromís va denunciar que els majors de 65 susceptibles de rebre la subvenció del 100% del rebut del fem hagueren d’avançar eixos diners. En anys anteriors, el rebut no es cobrava fins que no es resolia la sol·licitud d’exempció.

Ara que ja han pagat, tenen fins al 30 de setembre per fer la sol·licitud en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament i que els tornen els diners–per cert, un 25% més que l’any passat.

Compromís va alertar que , després de la desinformació practicada pel govern PP-Cipal i del desconcert per haver de pagar el rebut, moltes d’estes persones no demanarien la subvenció. Per això vam criticar que el govern PP-Cipal no adjuntara una carta explicant el nou funcionament de la tramitació de la subvenció junt amb els rebuts emesos per SUMA.

Des d’ací vos demanem que informeu la gent gran que coneixeu que tenen dret a que se’ls tornen els diners si compleixen els requisits. A PP i Cipal ja els va bé que no s’assabenten; són diners que es quedaran a l’Ajuntament  i que podran destinar a altres fins.

Si necessiteu ajuda per a tramitar-ho poseu-vos en contacte amb nosaltres o passeu pel
nostre despatx (segona planta de l’Ajuntament). Recordeu que cal portar:

– Fotocòpia del DNI.

-Fotocòpia del rebut de l’IBI .

– Fotocòpia dels 2 rebuts pagats del Fem.

Arxivat en: Infraestructures, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *