Falta total de transparència i democràcia en la creació del Consell d’Emergències Local

El Grup Municipal BLOC-Compromís ha expressat el seu malestar i la seua sorpresa per l’anunci en premsa de la creació del Consell d’Emergències Local.

D’una banda, consideren una falta total de transparència i democràcia que s’haja creat este organisme a esquenes dels grups de l’oposició, més encara si, com diu la notícia, s’encarregarà d’avaluar els casos que necessiten ajuda.

Els regidors del BLOC-Compromís tenen en gran consideració el treball desinteressat que realitzen Cáritas i Creu Roja en Altea i la dedicació del que serà president del Consell, Mariano Pérez, però no entenen per què l’equip de govern PP-Cipal ha ocultat durant sis mesos el projecte, fins a l’extrem de ni tan sols convidar-los a la presentació del Consell.

Però la gran qüestió que no queda en absolut clara és quines competències tindrà el Consell i quins són els recursos que es gestionaran des del mateix. De fet, no sabem si actuarà en paral·lel o en coordinació amb el treball que ja realitza l’equip de Serveis Socials o si comptarà amb recursos propis o es nodrirà del pressupost municipal existent.

Per al BLOC-Compromís, en estos moments de profunda crisi, on s’estan detectant necessitats noves i urgents entre la població alteana, és imprescindible comptar amb tots i, sobretot, treballar amb transparència i extremant els mecanismes que asseguren la igualtat d’accés als recursos d’ajuda municipals.

Pots veure la noticia a:

http://lexpressio.blogspot.com/

http://alteatequieroverde.wordpress.com/2012/06/15/altea-bloc-compromis-denuncia-la-total-ausencia-de-transparencia-de-pp-cipal-carolina-punset-del-cipal-sagrada-por-la-ocasion-reina-de-la-transparencia-y-participacion-ciudadana/

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *